De keuken
De keuken van Wolu Facilities heeft een kleine dertigtal medewerkers/sters in dienst en biedt veelzijdige diensten aan.
De meeste activiteiten betreffen de ochtend-, middag- en avondmaaltijden voor de bewoners van het Sint-Lambrechtstehuis, de patiënten van het Geriatrisch Revalidatiecentrum – Erasmus, en voor het personeel van de twee entiteiten. De keuken van Wolu Facilities bereidt eveneens de maaltijden aan huis van het OCMW en de avondmaaltijden, lunches en buffetten bij eenmalige evenementen.
Het team telt twee diëtistes die instaan voor evenwichtige menu’s en voor de aangepaste diëten van de patiënten, bewoners en klanten van de maaltijden aan huis. De keuken bereidt momenteel 650 maaltijden/dag in een moderne infrastructuur.
Het FAVV heeft een “smiley” aan Wolu-Facilities toegekend , die aantoont dat de onderneming een degelijk hygiënecontrolesysteem toepast in de voedselketen.